Mitä on pelimannimajoitus?

Pelimannimajoitus tarkoittaa yhteismajoitusta luokkahuoneissa sekä jumppasaleissa (n. 5-40 hlöä/luokka, riippuen tilan koosta). Majoituskohteet ovat kävelyetäisyydellä festivaalialueesta tai lyhyen festivaalibussimatkan päässä.

Mitä pelimannimajoitus maksaa?

Pelimannimajoituksen hinta on kaikille esiintyjille 20€/hlö/yö. (Poikkeus: Kansanmusiikin ja kansantanssin ammattiopiskelijoille majoitus on maksuton.)

Hintaan sisältyy patja lattialla, tyyny ja peitto sekä aamiainen festivaaliravintolassa. Ota omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan.

Ilman aamiaista hinta on 15€/hlö/yö.

Festivaalibussikyyditys pelimannimajoituksiin on pelimannipassilla ilmaista.

Miten majoitus varataan?

Pelimannimajoituksen varauskäytänteet muuttuvat! Alustavan varauksen voi tehdä pelimannihakemuslomakkeen yhteydessä. Lopulliset varaukset vahvistetaan henkilökohtaisesti (ei ryhmittäin) 1.4.-31.5.2018 välisenä aikana.

Alustavaan majoitusvaraukseen hakemuslomakkeelle tarvitset arvion ryhmäsi majoittujien määrästä sekä arvion lähtö- ja tulopäivästä.

Lopulliset varaukset tehdään henkilökohtaisesti: kukin varaa oman majoituksensa itse. Poikkeuksista esim. lapsiesiintyjäryhmien osalta on sovittava erikseen. Tarkemmat ohjeet majoituksen henkilökohtaisista varauksista ja vahvistuksista lähetetään ryhmien yhteyshenkilöille maaliskuussa. Tiedon välittäminen eteenpäin koko ryhmälle on yhteyshenkilön vastuulla! Lopullisia majoitusvarauksia vastaanotetaan 1.4.-31.5.2018.

Pelimannimajoitus varataan valituille esiintyjille ensisijaisesti vain esiintymispäiviksi. Jos haluat jonkin muun kuin pelimannimajoituksen, se tulee varata itse. Tutustu vaihtoehtoihin esimerkiksi nettisivuillamme [linkki infon majoitussivulle]. Muut majoitusmuodot ovat esiintyjille normaalihintaisia, eikä festivaalin puolesta ole kiintiötä tai alennuksia mihinkään majoitusliikkeeseen.

Majoituskoordinaattori aloittaa työnsä keväällä. Tarkempia tietoja majoitusasioista on saatavilla silloin.